събота, 2 януари 2010 г.

Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер


Предсказанието на пророчицата за 2010 г. е, че тя ще стане годината на Третата световна война, която ще започне през ноември и ще завърши през 2014 г., прераствайки в ядрен конфликт.
Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан.
Прочутитят Нострадамус също е направил пророчества за предстоящата година.
Според него през 2010 г. мистериозната девица изведнъж ще умре. Коя е тя обаче, засега няма догадки.
Нострадамус също говори за проблеми с търговията, което означава, трудност при обменя на стоки, което, естествено, е доста безопасна прогноза. Това може да означава също и недостиг, инфлация, нарушаване на търговското статукво, пирати и др.
Нострадамус говори и за лидер, който ще се издигне със своята "безсърдечност и кръвожадност", и ще управлява света с огън и меч.Изборите, които ще се проведат през 2010 г., също ще са много интересни.
Като цяло, Нострадамус вижда2010г.като нелека и носеща много сътресения и проблеми.
бих добавила паживьом увидем!
аctualno.com

4 коментара:

Unknown каза...

Силве, не ми се сърди, но искам да попитам къде прочете това предсказание на Нострадамос, защото аз не си спомням той да е употребил конкретни дати в текстовете си.

september-silvia каза...

Емо,ами аз цитирам източника на информация,нали се сещаш,че не мога да си измисля такова нещо:)ще видим какво ще се случи..

Анонимен каза...

Хубавото в предсказанията е че от време на време ни карат да се замислим, останалото както казваш ти е :
"поживем увидим:

:) в моята китилица няма е с две точки отгоре :)

september-silvia каза...

Вальо,тези предсказания ни презимяват,да се огледам колко сме малки и временно на тази земя,но ще видим,аз съм си оптимистка въпреки всичко,за руското звучене на е-то аз го нямам на к.авиатурата,но то се разбира какво искам да кажа:)