четвъртък, 16 юли 2009 г.

Hello Everybody

След кратко отсъствие, отново съм тук! Липсвахте ми всички. Надявам се жегата в летните дни да е била поносима, както за отдих, така и за работа.
Живота не е бързо изгаряща свещ. Той е прекрасен факел, който в момента държа и който искам да разпаля, колкото се може по-ярко, за да мога да изкореня навика си, постоянно да се тревожа за нещо - да спра да се страхувам и да върша нещата, от които се страхувам. Мисля,че по този начин ще отхърля слабите мисли и ще продължа да мисля позитивно, за да направя живота си по привлекателен и вълнуващ. Той ни дава, това, което поискаме, той се вслушва в желанията ни и ги изпълнява. Провалът означава да нямаш смелост да опиташ - нито повече, нито по-малко. Единствената пречка между повечето хора и мечтите им е страхът от провал. И все пак провалът е от основно значение за успеха на всяко начинание.
Трябва всички да се стремим към по-хубави дни за самите нас и да бъдем смели, за да продължим по пътя който сме избрали.
Специален поздрав за всички вас :)


11 коментара:

Aquawoman каза...

Силви, много хубави думи! Винаги се надъхвам като те чета :) Целувки! {}

Владимир Кабрански каза...

Благодаря за хубавият поздрав! Страхът от провал не е единствената, но е най- трудната за преодоляване пречка пред мечтите.Преодолеем ли го,другото е лесно.

Neizi_ss каза...

А добре дошла - липсваше ми :) Целувки :)

september-silvia каза...

Дани благодаря ти,винаги си давам кураж и сили ,независимо какво ми се случва,целувки и от мен!
Владо благодаря и на теб,обичам хубавата музика,цял живот се боря със страховете си,наистина има ефект когато понякога ги проеодолявам,не винаги успявам:)но се опитвам!
Нейзи и ти ми липсваше,радвам се че ви познавам дори и по този начин,целувки!

Lil каза...

Добро дошла Силви :) Липсваще ни :)
Целувки и горе главата,пък каквото ще да става.Оповавяй се на хубата музика и дребните,но носещи огромна радост нещица :)
И да не забравяш да се усмихваш.
Целувкиии :)

september-silvia каза...

Лили,както обичам да казвам,есенецията на живота е в дребните неща или малките удоволствия,а за музиката тя ми е в кръвта и съм оптимист във всяка ситуация,целувки!

I каза...

Много хубаво си го казала,Силви: "Единствената пречка между повечето хора и мечтите им е страхът от провал."
Наистина страхът от провал съдържа в себе си както пораженството така и самия провал, преди даже още да се опитал. Въобще, понякога си мисля, че някои човешки страхове са комплекси.

:)Добре дошла

Анонимен каза...

:)),само напред ,без страх-ако го имаш ,ще те оперирам ;).Да си добре е нужно малко -наричат го свобода...А ти направи избора,това е началото на промяната.Приятелска прегръдка от мен ,радва ме смелоста ти :))

september-silvia каза...

Верче,благодаря ти,страхът има много имена,напълно човещко е според мен,но трябва да се борим с/у нашите комплекси...

september-silvia каза...

Веско,на този етап не ми е писано да имам свобода,но продължавам да се боря и отстоявям,обстоятелсвата и случките пречат,но важното е да вървим напред...

I каза...

Съгласна съм!:)