събота, 6 юни 2009 г.

Слънце,въздух,зеленина,красива природа и работа в Ст.Загора-минерални бани и спортни зали 5юни 09г.





































































11 коментара:

Aquawoman каза...

Много си хубава, Силви ! И всичко е така жизнерадостно! Желая ти приятно изкарване на баните, улучила си най-хубавото време :)

september-silvia каза...

Мерси Дани,често ми се налага да идвам в твоя град,вчера обикалях цял ден на баните,стадион "Берое "и залата на УСШ,кога ще видя твоя снимка,прати ми на мейла.Целувки и хубав уикенд!

Temenuzhka Petrova каза...

Лелеее, бейби, неотразима си!!!Страхотни снимки си направила, фотоапаратът е супер, браво!Целувки!!!

Neizi_ss каза...

Девойко мъри хубава - мойе ли да имаш такиви крака до сливиците бе :) бизсрамница :) Сладурана си Силви :) Рядко се срещат толкова позитивни хора като теб - усмивката грее от лицето ти и кара всеки, който те види да се замисли и да си каже - хей живота е хубав :)Остани си такава жизнерадостна и жизнелюбива :)

september-silvia каза...

Хей момичета,Нуши,Нейзи,ами пак ме накарахте да се ухилия широко,както винаги де,непрекъснато си намирам поводи за това, а днес усмивката ми няма да слезе от лицето,но трябва да внимавам,за да не се сбръчкам:)))

Temenuzhka Petrova каза...

Усмихвай се, миличка, усмихвай се!Аз съм за Усмивката!Душата ми се отваря като видя усмихнат човек!Който ни харесва и с бръчките ще ни харесва, бейби!:)

september-silvia каза...

Дааааааа,права си,важна е харизмата на човека,ако и ще да е с бръчки:)))

Анонимен каза...

Силви ,мъничко ти завиждам на "работата",ще се местя в Ст.Загора ,страхотен град,Усмивки...

september-silvia каза...

Веско, направо ти предлагам да дойдеш да живееш някъде из южна Бг и въздухът е по-чист и хората са по-добри и по-готини:)))

Aquawoman каза...

Силви, в блога ми е пълно с мои снимки, но от по-стари публикации, затова не си ги мяркала. Можеш да ги видиш в секцията "Фотографии" :-).

september-silvia каза...

Данииии,красавица си ти!!!И тези сини очи са като дълбоки езереа,кой знае колко мъжки сърца си разбила?:)))Абе готина си от всякъде!Целувки от мен!