понеделник, 15 юни 2009 г.

СНИМКИ ОТ ПРИМОРСКО 13-15ЮНИ 09






13 коментара:

Temenuzhka Petrova каза...

Чудно е това Приморско, приятелко моя,снимките са много хубави, а и добре сте се попекли май!:)Морето ни зове, зовееее...Ех...

Aquawoman каза...

Блазе ти, Силви ! :-) Разтуптя ми сърцето със снимките от плажа ... искам вече и аз, но ще почакам още един месец .

Neizi_ss каза...

Лелий морееееееееее - къде е чак август ... Силви страхотни са снимките :) ма как не те беше срам да разлайваш кучетата така ...:) Целувки и хубав ден от мен :)

september-silvia каза...

Нушенка,благодаря ти,както винаги съчетаваме полезното с приятното,а морето наистина ни зове,човек придобива друго изражение като диша този въздух...

september-silvia каза...

Дани,внимавай с това нежно сърчице,много е спокойно в момента по морето и цените ще продължават да бъдат народни,кризата си окзава влияние...а иначе времето лети и скоро ще дойде и твоят момент:)

september-silvia каза...

Нейзи,обичам да разлайвам не само кучетата:)))ами вие поне сте близко до моренцето и винаги можете да отскочите,морски целувки и от мен!

Lil каза...

Ухаа че хубави снимки :) Силвинка страхотна си мацко :) Благодаря ти,че ни докосна до своите преживявания :)
Усмихнат и слънчев ден от мен :)
Целувки:)

Temenuzhka Petrova каза...

Отивам да купувам нов бански, то се видя:))Че сега като скокнем в Хисаря в спа-хотела след два дни, море няма, ама басейн и джакузи има:))Така и не ги изпробвах нито веднъж досега тези екстри,пропуските са за моя сметка...

september-silvia каза...

ОООООООО Лилииииии,драго ми е,отдавна не си се появявала,имам още много от тези...желя ти скоро да усетиш мириса на моренцето и да имаш страхотни преживявания....целувки:)))

september-silvia каза...

Нуши,ами крайно време е да се купиш бански,знаеш че първата ми работа е да се топна в басейна като пристигнем в Хисаря,радвам се ,че накрая се реши да изпробваш екстрите на спа процедурите:)))

Milena Ivanova каза...

Страхотни снимки!

september-silvia каза...

Благодаря Миленче...пожелавам ти скоро да си на морския бряг:)

Daria каза...

Нека да е лято!!!