събота, 30 май 2009 г.

Приемам щафетата

Благодаря на Дани,Нушето,Марги ,Нейзи и на още няколко добри приятели от тук! Чака ме Блог-олимпиада със седем въпроса, така че да започвам!Как се определям?


1. Весела, естествена, пряма, последователна, амбициозна, всеотдайна към когото трябва, разсеяна, тънкообидна, чувствителна!

2. Обичам разнообразието във всичко и навсякъде, динамика, движение и срещи с интересни и интелигенти хора! Обичам спорта, музиката, обичам да танцувам и да се веселя истински, смея се от сърце и с глас - това ме разтоварва от цялата дандания на живота!

3. Създала съм си навици като привързаност към семейството, отговорна към работата и близките си хора!

4. Имам малко, но верни и добри приятели, на които мога да разчитам по всяко време, те са ми дар от Бога!

5. Случайността е скрита необходимост, непрекъснато ми се случват хубави неща и чудеса за които наистина нямам обяснение, благодаря на Всевишния!

6. Нищо човешко не ми е чуждо, не съм светица! Пия и пуша по малко, а когато имам време - ходя и по мъже (шегичка)!

7. Не обичам предателството, лицемерието и дребните души!


Това е в общи линии за мен!

Сега предавам щафетата на:


Марги, Веско, Милена, Дария, Иван Христов, … другите няма да ви изброявам, защото вече я предадохте! Радвам се истински на всички приятели които срещнах тук,страхотни сте!


8 коментара:

Neizi_ss каза...

Силви - това си ти :) подписвам се и с двете си ръце, въпреки, че те познавам, макар и задочно съвсем отскоро :) Но именно защото ситакава техаресвам:)

Daria каза...

Силвия благодаря от сърце, че те има, че и този блог го има. От тук искри много позитивна енергия,която ме зарежда с много любов и топлина.Харесвам отношението ти към живота,харесвам начина ти на мислене, твоите разсъждения,всичко съвпада и с моите виждания.Благодаря ти!Желая ти много щастие!

Aquawoman каза...

Силви, както винаги звучиш позитивно и истински !
Твоето местенце зарежда с енергия ! :)

september-silvia каза...

Момичета благодаря ви,много сте готини,радвам се,че ви познавам и общувам с вас,желая ви много любов във всяко отношение!

Milena Ivanova каза...

Интересна щафета! Ще я приема, ако става въпрос за мен;)

september-silvia каза...

Да Миленче,за теб става въпрос!Поемай щафетата!

Temenuzhka Petrova каза...

Силвенце,благодаря ти,че прие щафетата!Каквото и да кажа за теб, ще е недостатъчно!Бих написала поне още 7 точки, ти си страхотен човек и най-добрата ми приятелка!Обичам те!

Milena Ivanova каза...

ОК:) Мерси