петък, 29 май 2009 г.

Еротичният масаж

Той е изкуство. И нагласа - първо психологическа, после и физическа.И доверие - не само към мъжа до теб, но и към самата себе си, към тялото ти.

Началото
То трябва да започне с един добър масаж с благовонни и загряващи масла. Преди да легнеш на специалната постелка или леглото, партньорът трябва да намаже обилно ръцете си с масажно олио. Не пренебрегвай заобикалящата среда, защото обстановката е от голямо значение. Няколко големи ароматни свещи, ниски вази с цветя, подходящи за сезона, нежна музика-всичко това ще направи момента неповторим. Непременно избери подходящо облекло и за двамата. Ако масажът е за теб,трябва да си с много оскъдни дрехи. Секси бикини и ефирен шал ще свършат чудесна работа. Партньорът ти също трябва да е с нещо по -специално –туника или обикновено препаска от мека коприна са добър избор. След това изберете заедно маслата. Трябва да са с мирис, който е приятен и за двамата. И така-време е да започнете. Очакват те 20 минути или повече приятно докосване. Това физическо докосване ще събуди тялото и сетивата ти и вероятно краят на масажа ще прерасне в друг вид удоволствие. 
Кулминацията 
Както всичко останало, така и музиката, която ще звучи по време на масажа, трябва да е внимателно подбрана. В началото нека да е нежна и романтична, а после да преминава в по–бърза и страстна. Ако желаеш можеш да накараш партньора си да ти завърже очите с копринен шал. Така възбудата, която ще усетиш след първите ласки, ще бъде по-голяма. А това което следва, зависи изцяло от фантазията на партньора. Той трябва да те гали, ласкае, целува, да те хапе нежно, да докосне всяка част от тялото ти-буквално сантиментър по сантиметър. Целувките са нежни и бавни, изчакващи покачването на страстта, следващи линията на възбудата. От пръстите на краката, глезените, коленете, по вътрешната страна на бедрата, корема, гърдите. Предварително помислете за помощни материали като нежни пера, с които да те галят, възбуждащи храни, с които партньорът може да намаже част от тялото ти и след това бавно и възбуждащо да ги поеме в устата си. Не се притеснявай да направиш това което чувстваш в момента. И двамата дайте воля на въображението си! Не се страхувайте да експерементирате. 

Трикове 
Майсторите на масажа препоръчват да не се докосват интимните зони още в началото. Бъдете търпеливи. Отдайте се на усещанията и желанията на тялото. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАСАЖЪТ ДА ЗАВЪРШВА СЪС СЕКС. Е разбира се, това продължение не е за пренебрегване, но не трябва да го приемате като самоцел. Ако ви се иска и на двамата, направете го, ако не-насладете се на изживяването от докосването. Също така можете да вземете душ. А защо не и след това да “върнеш жеста”на партньора си, като ти му направиш масаж… Със сигурност и двамата ще останете доволни!


4 коментара:

Neizi_ss каза...

Те това е хубаво нещо ... ма мое ли ми кажеш, как да навия моичкия да ми се даде у ръчичките - той почва да пищи още преди да съм си помислила, че ще масажирам :)Но винаги има първи път, а на мен отдавна ми е мерак :)

september-silvia каза...

Нейзи,ами трябва да го предразположиш, а по-добре е ти да му се оставиш в ръцете и ще бъдеш доволната....

Temenuzhka Petrova каза...

Бейби, публикацията е страхотна и дано повече хора да се замислят върху това, как може да се съчетае полезното с приятното:)Специално аз смятам да го приложа в скоро време, но кой ще ми го направи на мен??Ние двете с теб държахме изпити по спортен масаж преди малко повече от 20 години, смятам ,че няма да се изложим и с еротичния...Когато го направя, ще ти докладвам на ушенце!:)))

september-silvia каза...

Baby,думата "няма кой" да не я чувам от теб...я се виж ква си готина...а за нашите умения си права,спортистите умеем много неща..и най-вече масажите:)