понеделник, 11 май 2009 г.

Могъщия похват на визуализацията


Визуализацията е похват, преподаван от всички големи майстори и мъдреци през вековете, както и от съвременните учители. В своята книга "СИСТЕМАТА НА ШПЕРЦА", написана през 1912г., Чарлз Ханел предлага двадесет и четири седмични упражнения, с които да се усъвършенства визуализацията.
(Още по-важно е, че цялата спомената книга ще Ви помогне да станете господар на мислите си.)
Причината визуализацията да е нещо толкова могъщо се крие в това, че като създаваш в съзнанието си образ на самия себе си, имаш вече желаното, ти да генерираш мислите и чувствата, характерни за съответното състояние на радост, спойствие и задоволство. Визуализацията е просто мощно съсредоточаване на мисълта върху дадени образи, което предизвиква също толкова мощни чувства. Когато визуализираш, ти излъчваш мощна честота във Вселената. Законът за привличането прихваща този мощен сигнал и ти връща тези образи точно такива, каквито си ги видял в съзанието си.

6 коментара:

Lil каза...

Силви ,визуализирай ми молим тЪ един плаж,хамак,коктейли и много мързел!
Сериозно:много силно оръжие е показното,стига да има способностите да го правиш правилно и да си избрал точната публика :)

september-silvia каза...

Хей малката,всичко е в твоите ръце,целувкиииии.

Анонимен каза...

Извинете, бихте ли ми казали къде бих могла да си купя тази книга? От много време я търся и много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!

september-silvia каза...

За съжаление,не излизала никога на пазара в БГ,споменава се само в "ТАЙНАТА" на РОНДА БЪРН.

Анонимен каза...

i az iskam da si q kupq nikade li q nqma :( sa chetoh tainata i se pobarkah :(

september-silvia каза...

Анонимен,наистина не е издавана тази книга,но много други се говори как да визуализираме,Тайната наистина много помага:)))