неделя, 18 декември 2011 г.

Как да получавате пари

За да обичат изработените пари вашия дом, в деня на заплата не трябва да се похарчи нито един лев, цялата сума трябва да пренощува в къщи. Някои мъдри хора съветват през цялата година да се пази едра банкнота , която както казват те, се „зарежда” с вашата енергия и започва да привлича към себе си други пари. Пари няма да имате ако свирите с уста в помещение, ако обирате т...рохите от масата с ръка, не давайте назаем хляб и сол –късметът ще премине в друго семейство. За да се задържат парите в къщи поставяйте метлата с дръжката надолу.
Увеличение на заплатата най-добре е да искате в средата на деня. Не давайте пари на заем в понеделник, не взимайте на заем във вторник и не връщайте дългове в петък. Взимайте и давайте заем непременно сутрин защото всякакви действия с пари вечерта са към разоряване. И изобщо старайте се да не взимате в заем , а да давате, така програмирате парите да се връщат при вас.
В джобовете на дрехите в гардероба слагайте дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове и копчета.
Никога не дръжте портмонето си празно там трябва да има поне една монета. Всички банкноти трябва да се държат с лице към стопанина си. В най-малката преграда сложете сгъната в триъгълник банкнота от един долар. Също така в портмонето си пазете една щастлива монета от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка . Тази монета не трябва да се харчи тя е талисман иначе парите ще се обидят и няма да идват при вас.

2 коментара:

куба екскурзия каза...

Тези суеверия са ми много интересни. Честтно казано не вярвам много, но за всеки случай ги спазвам - поне някои. Бих добавила още едно суеверие, което спазвам (пак за всеки случай), а именно вземай пари с дясната ръка, а давай с лявата. Беше ми много трудно да свикна да давам с лявата ръка, човек си ползва дясната по навик. Незнам дали това ми е помогнало, но не ми е навредило :)

доставка на алкохол каза...

На мен този тип суеверия са ми интересни като четиво, но честно казано не вярвам много...