събота, 26 ноември 2011 г.

Ивет Лалова номинирана за Жена на годината

Най-бързата европейка през 2011 година Ивет Лалова е номинирана за приза "Жена на годината" на списание "Грация".
Другите претендентки са гимнастичката Силвия Митева, състезателките по борба Станка Златева и Тайбе Юсеин, както и националния ансамбъл по художествена гимнастика.
Вече шеста година в конкурса "Жена на годината", списание "Грация" отличава най-добрите в 12 категории - спорт, изкуство, общество, политика, бизнес, мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, тв шоу, тв публицистика, тв актриси. Във всяка категория са номинирани по 5 участнички, от които накрая побеждава само една. Станка Златева спечели наградата през миналата година.
bg.athletik


Изборът става чрез гласуване на www.graziaonline.bg

8 коментара:

Ondine каза...

Ех,много я харесвам тази жена и и се радвам на успехите!Да е жива и здрава!:D

september-silvia каза...

Онди и аз много я хересвам,заслужава това признанине!

ранни записвания 2012 в Турция каза...

браво за Ивет, пожелавам и много успехи и много високи постихения на световната сцена

екскурзия египет каза...

Еййй едно голямо Браво! Този път съм напълно съгласна с избора за Жена на годината. Ивет Лалова е страхотна и като спортист и като човек!

перилни препарати каза...

И аз ви поздравявам за избора на жена на годината! Ивет е постигнала много в спорта, за страната ни и е прекрасен човек. Напълно заслужава тази титла "Жена на годината"! Поздравявам и всички, които са гласували за ния за добрия избор.

Екскурзии Румъния каза...

Ивет Лалова е много красива жена и показа, че има изключителни качества и наистина заслужава да бъде в тази класация.

екскурзия египет каза...

Трябва да сме много горди, че най-бързата европейка през 2011 година Ивет Лалова е номинирана за приза "Жена на годината" на списание "Грация". Хубаво е ,че тази традиция продължава и вече шеста година в конкурса "Жена на годината", списание "Грация" отличава най-добрите в 12 категории - спорт, изкуство, общество, политика, бизнес, мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, тв шоу, тв публицистика, тв актриси. Това дава шанс на много красиви и заслужили жени да бъдат на корицата.Като и при всяка категория са номинирани по 5 участнички, от които накрая побеждава само една. Дори и да не се спечели, това, че са те номинирали е достатъчно за това, което са направили и постигнали.

carolina herrera 212 каза...

На мен лично ми допада този вид номинации, които предлага списание "Грация" и то за поредна шеста година, това показва желаемостта на хората и да участват и като вид интерес, че е голям. Отличават най-добрите в 12 категории - спорт, изкуство, общество, политика, бизнес, мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, тв шоу, тв публицистика, тв актриси. Във всяка категория са номинирани по 5 участнички, от които накрая побеждава само една. Станка Златева спечели наградата през миналата година.Ивет Лалова е и красива българска жена и много талантлива и не веднъж го е показвала и ако спечели аз ще бъда доволна.Статията е доста интересна и продължавайте да споделяте с нас.