вторник, 18 октомври 2011 г.

Курникова вталява дебели американци

Бившата тенисистка Анна Курникова събира овациите в американското риалити шоу The Biggest Loser, в което дебели янки свалят килограми. Руската красавица, прочута с факта, че не е печелила голям турнир на женската тенис асоциация, е треньор в предаването по NBC, чийто 12-и сезон започна на 20 септември.
29-годишната московчанка наскоро получи американско гражданство, но заради новия си ангажимент трябваше да напусне Маями и да се премести в Лос Анджелис.
Още преди началото на снимките Курникова заяви, че е фен на шоуто: - Като бивша професионална тенисистка и лицензиран треньор The Biggest Loser ми дава чудесна възможност да споделя ентусиазма си по отношение на фитнеса с възможно най-много американски семейства.
Курникова показа упражнения с медицинска топка и разсмя всички участници в предаването. Тя зарадва повечето от тях с изявлението, че е много по-добре да не се броят калориите, а да се правят повече физически упражнения. При това потенето трябва да е съпроводено с добро настроение.
Анна демонстрира защо продуцентите са избрали точно нея, като на първия ден от снимките се появи с зашеметяващо високи токчета и в отлична форма.
Въпреки това предаването отбеляза спад на аудиторията с 20 на сто. Надеждите на екипа са Курникова да пусне в действие чара си и да докаже, че неслучайно е заработила 3,5 млн. долара от наградни фондове, без да печели турнири.
The Biggest Loser стартира през 2004 г. по канала NBC. Днес то е в 12-ия си сезон и се излъчва в редица държави по света.
tenis24.bg

.

Няма коментари: