събота, 29 януари 2011 г.

Днес на 2 години :)

Чудесата се случват всеки ден. Не само в затънтени, провинциални кътчета или на свещени места на другия края на планетата, а тук, в собствения ни живот. Това мога да кажа и за себе си, за чувството, което изпитвам винаги когато се влея във водопада на блоговото пространство:)))така ме завърта винаги,че трудно излизам от тук, свободните минути, а понякога часове прекарвам тук, разбира се когато ми се отдаде възможност. Изказвам благодарност на моята скъпа приятелка Теменужка Петрова  от "Моите гоблени",тя е виновна да си създам блог,а малко по-късно и Neizi от C`est La Vie,която винаги е насреща. Какво да ви кажа друго,че се чувствам прекрасно:),в блога си не обичам да пиша за политика-напротив ,по скоро го намирам за разтоварващ,обичам много музиката и спорта,за това често качвам музикални клипове,спортни събития и разни други неща от духовно,езотерично,разнообразно и от всякъкво естество,просто каквото ми идва от вътре:)Като бивша спортистка и продължаваща се да се занимава професионално с това,много ценя наградите-цели три:) които получих през тези две години от нашия ГУРУ Владимир Иванов (krizt)  и екипът създал този позитивен "БЛОГ НА ДЕНЯ", който наистина много ни радва,и истински ни прави щастливи, не само мен а както виждам и всички вас приятели. 
Ами това е - Обичам ви! 
Топли прегръдки за всички които ми идват на гости:)
Живота е прекрасен:)))

17 коментара:

Владимир Кабрански каза...

Честита годишнина на блога, Силвия! Сигурен съм, че и в бъдеще ще бъде същото позитивно място. Само едно уточнение- Блог на деня е създаден от Балтазар Иванович и заслугата е само негова. Сегашния екип само продължава започнатото и съм сигурен,че и след нас ще има хора, които да го продължат.

Блага каза...

Честито!

september-silvia каза...

Блага,Влади благодара ви:)извинявам се за грешката,съвсем бях забравила този факт за Балтазар,поднасям извиненията си към него:)жив и здрав бъди г-н Иванович:)

а каза...

Честита годишнина!
И още много по две да има! :):):)

Zvetanka Shahanska каза...

Честито, Силвия! Все така неуморно и напред! Голяма прегръдка и много усмивки:)))

Temenuzhka Petrova каза...

Честит Рожден Ден на Блога!!!Още много годишнини да посреща,много приятели и привърженици, и още повече интересни публикации!А на теб,скъпа приятелко ти желая да си ми жива и здрава и все така жизнерадостна и усмихната!

Topcho каза...

Честита годишнина!!! ^____^

september-silvia каза...

Нушенка,ти си виновна:))))обичам те:)
Topcho,мерси-да ти се връща:)

Unknown каза...

Честита годишнина и от мен Силве:)
Желая ти още много пъти да празнуваш :)

Moran каза...

Честита годишнина, блогче:) И още да растеш, да растеш....

september-silvia каза...

Емо,благодаря ти,май скоро и ти ще празнуваш,доколкото си спомням,малко след мен се появи във водопада:()
@Болярски,мерси,мерси и ти също:)

frog and roll каза...

Две годинки са зряла възраст за един блог. :)

ЧРД, Силве! :))

Neizi_ss каза...

Честито и от Мен Силви, макар и малко по-късно. Празникът обаче си е празник :) Продължавай да ни облъчваш с позитивизма си :) Човек има нужда от това, някой да му дава кураж и да му напомня, че чашата е наполовина пълна :) Целувки!

september-silvia каза...

@Фроги,благодаря ти скъпа,как ев любимия ми град,има ли много вятър,как е зимата?Целувки от мен:)
@ОООО Нейзи,пак приятно ме изненада,ти знаеш с какво-харесва ми така:)бъди оптимист във всяка ситуация е любимото ми мото,следвам го винаги,прегърщам те приятелко:)

momenti-momenti каза...

ЧЕСТИТО и от мен, Силве!

Valkocompany каза...

Честита годишнина на блога Силви !
Аз винаги идвам с подарък :)
Патешко магре със сос от диви плодове
http://www.bravacasa.bg/?article=2307

september-silvia каза...

ооооо Вал,мерси,много мило,наздраве и успешна седмица:)