вторник, 13 април 2010 г.

Мистичните филми отварят тайната на душите ни

Мистичните филми "отварят" тайната на нашите души и изваждат на светло съкровените ни желания и намерения, обясняват психологи влечението на някои хора към този вид тв или кино-ленти.
Така например, хората, които харесват филми за живи мъртъвци, крия истинските си чувства. Филмите за вампири пък се нравят на тези, които имат забранени страсти, най-често от сексуален характер.
Ако сте от хората, които обичат истории за върколаци, според психолозите означава, че водите двойнствен живот. Пред хората имате едно лице, а насаме със себе си се превръщате в друг човек.
Хората, които предпочитат да гледат филми за духове, призраци, полтъргайсти, имат много тайни от хората. Тайна за живота си, тайни от миналото си. По този начин тези хора не осъзнават, че самите те живеят в "къща на призраците".
Ако си падате по филми с извънземни, таите дълбоко в себе си някакви страхове. Ако е нужно, открийте ги и ги преодолейте с помощта на специалисти.
Филми, в които героите преминават в други светове, са предпочитани от хора, които не харесват собствения си живот. Ако паралелният свят е враждебен - това означава, че се страхувате от промени. Ако пък той е приказен с принцове и принцеси - стремите се да се върнете към детството си или тъгувате по него.
Ако сюжетът на филма е свързан с магии, означава, че тайно се надявате да управлявате света, но имате проблеми с него. Жените, които имат проблеми със своята сексуалност, харесват ленти за вещици, в които те подчиняват млади мъже.
Ако сте пристрастени към филми за свръхестествени същества, не вярвате в собствените си сили и често обичате да прехвърляте отговорността за собствената си съдба върху други хора и обстоятелства, пише в. "Зодиак и мистерии".

6 коментара:

Unknown каза...

От много време не съм гледал такива филми, като цяло май съм изостанал с филмите :)

Valkocompany каза...

Леле,Бла ще те съсипе:)))

DSdiva каза...

А сега, върви си признавай какво харесваш и какво не,ако смееш :)))

september-silvia каза...

@Eмо,препоръчвам ти Здрач:)
@Вал,то остава и да се притесня от Bla,всеки си побликува каквото му е на сърце,поздрави на Плевен:)
@Иве,вълнуващи са филмите с вампири,върколаци и духове,снощи попаднах на един такъв по тв7,в него имаше дори и спомени от минали животи,т.е.че прераждането е факт..ама това е дълга и спорна тема...:

DSdiva каза...

E, не ме е срам да си кажа, че си падам по вампирските и върколашки вилми, то не са Джак Никълсън във "Вълк", то не са сериалите "Blood Ties", "True Blood", "Moonlight" и се чудя да продължавам ли да изброявам, защото ще ме погнете :))))

september-silvia каза...

Иве,няма срам,няма свян,тук е мястото да си споделяме какво харесваме и какво не,какво ни вълнува и харесва,приятна вечер:)))