петък, 30 април 2010 г.

Любопитно ! Любовната тръпка - само 7 месеца


Забравете за 7-годишния любовен гъдел - на партньорите им трябват само 7 месеца, за да станат незаинтересовани за връзката си, показва изследване, цитирано от британския „Дейли експрес".
Това е времето, след което мъжете спират да се притесняват, че са небръснати, а жените спират да се обличат така, че да направят впечатление. Участниците в проучването казват, че не ги притеснява дори да видят партньора си да си чопли носа например. Резултатите от изследването, проведено от компания „Ремингтън", показват, че повече от половината запитани са полагали специални усилия да поддържат външния си вид само в първите няколко месеца. Повече от 90% от жените признават, че след периода на „меден месец" се отпускат, а 88% от мъжете посочват, че след него полагат по-малко усилия.
/КРОСС/
Аз имам друго мнение по въпроса,тръпката в моя случай продължи дълги години,така,че според мен няма рецепта ,ама знае ли човек :)))

4 коментара:

Temenuzhka Petrova каза...

Силве, аз съм на същото мнение,че тръпката може да продължи много по-дълго...може би имат предвид при съвместно съжителство, но и при този случай не съм съгласна за някакви си 7 месеца,които отлитат като миг, човек да стане апатичен и да се отпусне така...явно не ги е "задрусала" голямата емоция!

september-silvia каза...

Явно това е при брака скъпа,ама и там е по-дълъг периода,зависи от характерите,иначе съм привърженик на мира в къщи и любовта навън:))))хахаха:))))

Temenuzhka Petrova каза...

Аз съм привърженик на Голямата разтъсваща Любов, ако се стигне до брак с такъв - готова съм!!!:))

september-silvia каза...

Лелеле,разтъртсваща как звучи само:)прекрасно нещо е любовта а за тръпката да не говорим,да усещаш под лъжичката гъдел е супер:)))