неделя, 27 декември 2009 г.

ВРЕМЕТО БЪРЗА


През почивните дни ми остава време и обичам много да чета публикации на интересни теми,една от които е и тази за времето което от познатото ни 24 часа за денонощие се е сгъстило доста.Ето за какво става дума.Влияние за тези изменения има и луната,която бавно се отдалечава от Земята и още ред аномалии,някои от които са проучени,други още не.
В резултат на ставащите изменения самото време се забързва или "колабира",както казват хронолозите.За хиляди години ШУМАН РЕЗОНАНСЪТ (сърдечният ритъм) на Земята бил 7,83 цикъла за секунда.Но от 1980г. този резонанс се покачва-в момента е 12 цикъла на секунда.Това означава,че времето бърза,вместо 24 часа то изтича за по-малко от 16часа, а ще стане 12.Състоянието на планетата е показател за човечесвето като цяло,нейният механизъмза обратна връзка с нас.
Съществува мнение,че магнетизмът и човешкото съзнание се намират в определена зависимост.Излиза ,че на местата където магнитното поле е с по-малка плътност,хората са по-отворени по отношение на промените и настоящето.За това ,ако искаме да видим промени в нашия свят ,ние сами трябва да се променяме качествено всеки ден от живота си.Или ако искаме да постигнем мир,вдъхновение ,духовно и материално изобилие на глобално ниво,всеки от нас ежедневно прави своя избор,всички ние сме отговорни за нашето бъдеще.

2 коментара:

Unknown каза...

Да Силве, ние сме отговорни, но не само за нашето бъдеще, но и за това на нашите наследници. А иначе луната се отдалечава от земята безвъзврано и все по бързо, което окзва влияние върху всичко на земята.

september-silvia каза...

Eмо съгласна съм,освен луната и всичко останало ни влияе,представяш ли си от 24 на 12 часа денонощие,какъв кратък диапазон само...