понеделник, 27 април 2009 г.

ТАЙНАТА НА ЛЮБОВНИТЕ ПОСЛАНИЯ

На коя жена не й се иска мъжът срещу нея да разбира смисъла на думите й? Правим невероятни неща, за да обясним по заобиколен начин какво всъщност желаем. А има много прост начин да получиш това което иска. 
В действителност мъжете са така устроени, че възприемат всичко казано от теб, но"пропускат"негативните частици в думите.
Например, ако ти кажеш "Не забравяй да минеш след работа през магазина за бутилка вино", мъжът до теб чува "Забрави да минеш...... Всъщност не само мъжкият, но и човешкият мозък като цяло е така устроен, че има подсъзнателна склонност да игнорира отрицателните команди и послания. Ти можеш да използваш това и да отправяш такива послания, които ще доведат до желания от теб резултат!
ОБИЧАШ ЛИ МЕ ОЩЕ?
Това е един много грешен въпрос! И предполага бърз, смутен и невинаги задоволителен отговор. И не мисли, че щом има нужда, той не те обича! Нищо подобно! Просто смята, че щом вече си неговото момиче, няма нужда постоянно да те завладява. Мъжете са така устроени. Мислят, че завоюваните от тях крепости са им верни и вървят напред към нови победи. В случая, той знае, че е избрал своята дама на сърцето си, но сега трябва да й осигwри замък, каляска и много красиви бижута ... Докато се опитва всичко това да го направи, принцът ти забравя, че от време на време трябва да ти припомня своята любов ... Но ти пък може да му го припомняш :)

10 коментара:

Aquawoman каза...

Ха-ха,да избегнем неправилния въпрос, направо минаваме към команда: "КАЖИ,ЧЕ МЕ ОБИЧАШ!" :)
Чела съм,че човек трябва да избягва и думата "не". Пак същите причини - понеже обикновено се използува за отказ, подсъзнателно мозъкът я обработва като негативна информация, дори когато е спомената м/у другото :).

september-silvia каза...

Дани,аз отдавна не съм питала дали ме обичат..то май действията са по показателни от думите...но всеки има нужда да му бъде галено егото му и разбира се да бъде обгрижван поне малко...

Aquawoman каза...

Май и аз все по-рядко питам... Мисля, че с времето го надживях. Но не се сърдя като ми го казват ;))

Neizi_ss каза...

Никой не може да ме убеди, че не му е приятно да чува думите - Обичам те!
Вярно че действията понякога, дори в повечето случаи са много по-показателни ...но е сладко да погалят слуха то ... Аз не питам - но казвам и в интерес на истината ми отвръщат със същото :) сладуранско е ... не ми омръзва да казвам и да показвам :) Исякаш така провокирам отсрещната реакция :)

Temenuzhka Petrova каза...

Адски е приятно да чуваш "Обичам те"....особено, когато чувствата са споделени...А когато един мъж е толкова спокоен и си мисли, че те е превзел и си му в кърпа вързана и не ти обръща необходимото внимание ... ти вече си на друга планета.......

september-silvia каза...

Нейзи,абе любовта е най-хубавато нещо на този свят,а като е споделена е още по красиво,радвам се за теб,и ти желая вечна любов!

september-silvia каза...

Нушкеееее,ами по принцип влюбените хора са на друга планета,аз ти желая истински и споделени чувства бейби!!!

Lil каза...

Аз пък ви обичам цялата тайфа!Аре сега кажете,че не е приятно!
Цмифки и цунки на сите :){}

september-silvia каза...

Лили,абе ще ви скъсам от целувки всичките !

Temenuzhka Petrova каза...

Силвенце, благодаря ти!!!:)))
Цунки и от мен на всичкииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!