сряда, 29 април 2009 г.

"БАРСЕЛОНА "И "ЧЕЛСИ" - 0:0

Отборите на "Барселона" и "Челси" не можаха да се победят в първата среща  от полуфиналите на Шампионската лига и завършиха при резултат 0:0.  Двата отбора изиграха интересен и динамичен мач на стадион "Камп Ноу" в Барселона,   но не успяха да излъчат победител. Така интригата се запази за реванша в Лондон. Вторият полуфинал е днес,  като един срещу друг на "Олд Трафорд" ще се изправят тимовете на "Манчестър Юнайтед" и "Арсенал".

Аз съм голяма фенка на "Барселона" - най-великият отбор в Европа и света!

6 коментара:

Neizi_ss каза...

Добро утро! Усмивки Силви :)
Добре, че имаше мач снощи, че да успея да се заседятана компа :)

Lil каза...

Добро утро!
Много шаренко станало тука бре.Браво на помагачите!
Силви по въпроса с футбола сме на различно мнение!Манчестър!Номер 1!
Казвам своето мнение!
А снощи Барселона ме разочароваха.Мислех си,че ще пометат Челси,но все пропускаха.Иначе са добри,не мога да отрека.Но им липсва мощта на аглийския футбол.Различни класи са и това се видя срешу Челси.Много футбол не гледам,но Шампионска лига и английският футбол са ми слабост.Няма по-красив и резултатен футбол от този.И каталунците ги бива,те пък имат хъс..но не успяха.На втория мач в Англия ще им е още по-трудно.Исками се да гледам финал Манчестър-Барселона и да се радвам,когато Ман вдигнат купата.Миналата година плаках от радост даже..Красота!

Temenuzhka Petrova каза...

Ние в къщи с детето сме фенове на "Арсенал", чудесни са!!!"Барселона" е страхотен отбор, "Манчестър Юнайтед" също, поне гледаме класен футбол и си плакнем очите!

september-silvia каза...

Момичета,радвам се,че всеки си има любим отбор,в това е магията на футбола и спорта,но аз съм за Барса-VIVA LA BARSA!Лили,Нуше да ..има много класа в английския футбол,но аз си падам по БАРСЕЛОНА!

september-silvia каза...

Нейзи,благодаря ти за помоща,много си талантлива!СУПЕР Е!

Neizi_ss каза...

Силви - остай таланта и музата :) с мерак го прайх - ами земни си влез у скайпа, щото та чакам да си додиш, че да го изтеглиш :)