неделя, 26 април 2009 г.

Позитивното мислене - ключ към успеха!

ДА ИЗБИРАМЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ И ФАКТИ
Ако искаш комфорт ставаш мързелив, ако искаш да забогатееш - ще станеш алчен, ами това са все елементи на щастието, а всеки иска да го постигне, макар че тази категория щастие е състояние на духа или моментно преживяване и се редува с друго моментно преживяване...  за това е хубаво да си създадем наши лични закони, да си създадем сигурна вселена. Единствената сила, която може да навреди на тялото ни и на средата в която живеем, са собствените ни мисли и вярвания. Те се поддават на промяна. Както всички хора и аз си имам проблеми и кризи. Ето как се научих да ги преодолявам -  като си казвам и повтарям непрекъснато, че"Всичко е наред, всичко работи за мое добро" ... Има ефект и се чувствам добре.

12 коментара:

Aquawoman каза...

Позитивно мислене и положително отношение към света и случващото се около нас. Подсети ме за едно изречение от "Тайната" - Ако искаш нещо много силно и мислиш за него, цялата вселена започва да работи за теб! :)

Lil каза...

Хубаво е да си позитивен,стига да не си кон с капаци,тоест заблуден.Не винаги си познаваме дозата на оптимизъм,затова е по-добре да се ощипем с малко песимизъм,за да сме реалисти.Не е добре и да затъваме,казвайки си "Край,това беше,ами сега на къде?!",защото депресиите са изкуствени състояния на интелекта.Най-добре е да си живеем в нашата си златна среда и да сме трезво-мислищи,защото розовите очила понякога пречат на обективната ни преценка за живота и случващото се около нас.
Но на 100% съм съгласна,че не бива да униваме,а да вдигнем глава и да продължим напред :)
Усмивки и цунки Силви :)

september-silvia каза...

Да абсолютно съм съгласна с теб,ако напишеш и на лист хартия или в някой бележник това което искаш и желаеш много, гедай какво ще стане,силата с която идват събитията просто е невероятна,просто го направи и мислите стават реалност.Аааааааа ,не ми каза как да те наричам..никъде не срещнах името ти..мила:)

september-silvia каза...

ХЕЙ Лили,ами как да униваме,спъваме се и отново ставаме и продължаваме..в това е магията на оптимизма..целувки от мен много бейби!

Aquawoman каза...

Това не съм го пробвала. Още сега ще напиша най-силното си желание на един лист - да се онагледи.
Даниела, Дани-както ти дойде :))

september-silvia каза...

ДА точно така Дани, обаче трябва да бъдеш търпелива,вселената така ще подреди нещата ,че всичко ще заработи за теб и за изпълнение на твоето желание,ОБСТОЯТЕЛСТВА,ХОРА,СРЕЩИ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО...

Lil каза...

Добро утро.

Ъъъъъ аз ако започна да пиша на листче в детайли мечтите си ,направо да си направя Дневниче мечта!Хи-хи.Това съм го пробвала,но с писане в блога.Преди време трябваше да се случи нещо,което чаках много дълго време.Изригнах с един бесен пост в блога и си изкарах всичко,което ми се беше насъбрало като негатив от чакането-и то взе че стана след има-няма ден :) Така че Силви е права-Действа :)
Усмихната и слънчева седмица на всички :)

Lil каза...

Ейй Силви да си оправиш часовника на блога,че сега обърнах внимание-според блога ти е Неделя!То хубаво,ама не е :)

september-silvia каза...

ДОБРЕ ЛИЛИ ,ЩЕ ГО ОПРАВЯ, ТОВА Е ОТ НЕДЕЛЯ ДА...А НАПИСАНОТО КОЕТО ИСКА ЧОВЕК ДА СЕ СЛУЧИ СЕ СЛУЧВА,СЪЩЕСТВУВАТ ЧУДЕСА НА ТОЗИ СВЯТ...И ВЯРВАЙТЕ В ТЯХ..ЦЕЛУВКИ ЛИЛИ!

Neizi_ss каза...

Мамини позитивистки :) ма сме се събрали групата на Шаро - все слънчеви и усмихнати девойки :) И аз съм от тия дето се усмихват винаги и вярват, че нещата ще се случат - не че и аз си нямам своите настроения и супки - но гледам да минават бързо - и евярно това, че като повярва човек - по друг начин вече изглжда ситуацията :) в две редици строена и преброена :)
Усмивки на всички :)

september-silvia каза...

Нейзи,не случайно се намерихме и надушихме..ами да ..непоправими оптимистки сме и това му хубавото..бъдете здрави и се обичайте момичета!

Анонимен каза...

Hello. And Bye.