неделя, 3 октомври 2010 г.

България разнищи "цирковата трупа" Бразилия с 3:0 гейма


Националният отбор на България по волейбол победи най-силния отбор на Планетата Бразилия с категоричното 3:0 гейма (25:18, 25:20, 25:20) във втория и последен мач за нашите в Група "N" на Световното първенство в Италия.
Селекционерът на България Силвано Пранди бе заложил на доста младоци в този двубой, които обаче се оказаха твърде силни за "кариоките".
Нашият опонент демонстрира изключително симулативна игра и предизвика острото недоволство на публиката. Още преди срещата бе ясно, че момчетата на Бернандо Резенде нямат желание да се натресат на Испания и Куба, а вместо тях ние си вкарахме "таралежа в гащите".
Жиба и съотборниците му изиграха изключително слаб мач, но това е напълно нормално, предвид варианта бразилците да се паднат в група с големите сили Куба и Испания.
Иначе срещата между нашите и "кариоките" се игра в зала "Пала Розини" в италианския град Анкона, в която имаше 5000 души, които наблюдаваха с отегчение мача, който се превърна в истински цирк, благодарение на бразилците.
Жиба и компания бяха буквално скъсани от освирквания, но въпреки това "златистите" изтеглиха късмета при съперниците си.
Иначе България играе с Испания в понеделник 4.10. от 22:00 часа българско време, а след това нашите срещат Куба в сряда от същия час.
Дано преоодолем следващата група на смъртта и имаме шанс да продължим в следващата фаза:)

6 коментара:

nana каза...

Мисля че мачовете имат предварително уговорен край.

Unknown каза...

Гледах мача и умрях от смях :), но какво пък нали "бхме". Спорта отдавна не е съревнование с идеална цел :))

september-silvia каза...

Лидия не винаги.....
@Eмо,спорта в повечето случаи е състезание с комерсиална цел....за съжаление...

Valkocompany каза...

Този мач ми заприлича на този Левски - Спортинг.Никакъв лагер сбор,футболистите тръгнали с половинките си и децата си на екскурзия до Лисабон:0
Разбира се има ги такива мачове в които някой състав все едно е на тренировка :0

Zvetanka Shahanska каза...

Само така:)Много готино!!!Поздрави, Силвия!

september-silvia каза...

Вал,за Левски,все си мисля,че нашите просто са много слаби...а тук дори и резервите ни, не можаха да спасят положението...
@Цвети,поздрави и на теб,приятна вечер и хубава нова седмица:)