сряда, 26 май 2010 г.

"ЗАЩО ИЗПОЛЗВАМ СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ"

Уважаеми приятели в блоговото пространство:)отново влезнах в джаза с нова блог-игра,в която ме покани Божидар Костов от "Просто блог",www.bojidar.site90.com ,тя е на тема "ЗАЩО ИЗПОЛЗВАМ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ".
ПОЕХ ЩАФЕТАТА И СЕ ВКЛЮЧИХ
1.социалните медии са ми в кръвта :) ,защото работех 10 години в радио,голяма тръпка и всичко ставаше на живо,просто адреналин,дори ми се е случвало да чета новини когато ми е било много смешно,просто не се сдържах и това излизаше директно,беше много яко,защото приятели ми се обаждаха и ми казваха как можеш сериозни неща да четеш усмихвайки се,незбаравими мигове,раздавала съм какви ли не награди в ефира,дори и живо прасе, вечери,нощувки+ презервативи,дори на 14 февруари успях директно да сгодя двама души,слушаше ни половината южна тракия,т.е от ст.загора до ористиада,хората с които работех и се запознах си остават най-верните ми приятели и до днес,имам готини снимки във фейса с колегите от радио "Метроном" от 12 тата му годишнина,мисля че това е достатъчна причина :)
2.за фейса какво да кажа-отначало беше много тегаво и мудно,не му обръщах много внимание но после се отприщи,и най-интересното е,че се появават хора които не си очаквал, а си срещал по улиците на своя град,интелигетни,умни,позитивни,а също така,можеш и да отхвърлиш който не ти допада,абе готино е :) ))
3.обичам vbox7, youtube,защото съм меломанка,не мога да пропусна и спортните сайтове,защото спорта е моят живот-novsport,sportal.bg,отскоро ползвам и nanoset,там има всичко,филми,музика и т.н.
4.доволна съм и че блога ми september-silvia,се развива добре и срещнах много нови приятели от цяла бг и чужбина,умни и усмихнати хора,с различни интереси,научих много добра инфорамция от всякъкви сфери:))))

СЕГА ПРЕДАВАМ ЩАФЕТАТА НА ТЕМЕНУЖКА ПЕРТРОВА,НЕЙЗИ,ЛИЛИ,ЕМО,ВЛАДИМИР ИВАНОВ,ДАНИ-ДАНИЕЛА ДИМОВА,ИВА ОТ DSDIVA,ЗЛАТИНА ЦОНЕВА,ВАЛ,MADWIZARD,FROG,N,ROLL, МАРТИ,ИВАН ХРИСТОВ :)

17 коментара:

MadWizard каза...

Съжалявам, ще се наложи да откажа да поема щафетите. Някак тази блог-игра не ми е по-вкуса.
Съжалявам.
Следващият път.
:)

september-silvia каза...

Мад,свободната воля преди всичко,благодаря ти,че се отби:)

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря,миличка!

Igelkotten Milli каза...

Между другото, Силвия, винаги съм се чудела защо блога ти е с начало "Септември"? Ти изглеждаш човек на месец Май, не си с есенно излъчване :-))

september-silvia каза...

Миленче,защото съм родена през септември,и когато си саздавах блога ,се чудех как да го нарека,това ми дойде като факс-мисъл и така го нарекох:)включи се в щафетата приятелко и ме извини ,че съм те пропуснала...

legrandelf каза...

Ааа, добре, добре :)

Ще измъдря нещо по-така за соц мрежичките :P

П.П. Аз пак съм изпаднал от списъка с блоговете (при смяната на темата е станало най-вероятно, тоя бъг блогър така и не си го оправиха) :/

september-silvia каза...

Марти,верно,че е изпаднал сега ще го добавя отново,и ти благодаря ,че поемаш щафетата:)знам,че ще напишеш нещо готино и уникално,хайде успех и предавай нататък:)))))))

Владимир Кабрански каза...

Благодаря ,Силвия.
Повече от година не участвам в блог шафети и този път ще пропусна. А темата ми е интересна от доста гледни точки. Една от най-важните е, че сърцето ми е в блоговете и ще остане там, а социалните мрежи са убийци на малките сайтове с уникално съдържание. В този смисъл и не върви за им правя реклама, въпреки че напоследък ползвам активно Facebook.
Извинявай за отклонената покана!

Aquawoman каза...

Силви, благодаря за поканата! :) Ако не ми мине котка път, ще се включа още днес :)

september-silvia каза...

Владо благодаря:)
Дани, ще се радвам да успееш ,целувки:)

Unknown каза...

Силве,

И аз като Владо не ползвам социалните мрежи, защото смятам че те са като комарите - изпиват всички лични данни.

Valkocompany каза...

Силви,не знам.Принципно използвам социалните медии да популяризирам 3-те си блога.Виждам че и Владо прави същото:))Поздрави с една студена газирана минерална вода "Михалково".

september-silvia каза...

ОК Вал,аз бих ударила една студена Стела артоа,може и Хайнекенче или Шуменско:)

Ivan Hristov каза...

Благодаря за предадената щафета Силви! Оценявам жеста и бих написал защо използвам соц. мрежи още повече, че съм радиолюбител /LZ4YK/ с хиляди радиовръзки с радиолюбители от цял свят на МОРЗ. Обичам музиката и "Без радио не мога":) - е сега вече и без РС не мога, но не е за мен:) Затова ще те моля да ми простиш, че отказвам участие!
Иначе пожелавам успех на участниците!
Бъди здрава!

september-silvia каза...

Ванка и аз благодаря,и пожелавам успех на всички които се включат,как е в Испания,поздрави и добро настроение от мен:)

legrandelf каза...

Готов съм, Силви ;)

september-silvia каза...

ок Марти,сега ще хвърля едно око:)