сряда, 24 февруари 2010 г.

Вселената чува желанията ни


Замислете се колко често желанията ви стават реалност. За изпълнението им е отговорна Вселената, която приема нашите емоции за молба.
Нашите мисли са живи, Вселената ги фиксира и изпълнява енергийни импулси, които са й изпратени. Там е работата обаче, че Вселената не разбира понятия като „да” или „не”, не различава какво е страх и радост.
За нея всичко зависи от това какво количество енергия сме вложили в нашата мисъл. Понякога мислим за нещо и се плашим много.
Страхът е толкова силен и е породил такъв мощен изблик на енергия от наша страна, че Вселената го разпознава като молба, която трябва на всяка цена да бъде изпълнена.
Всеки от нас сам може да настрои руслото, по което ще протече животът му. Ако по цял ден си повтаряме, че времената са тежки, няма да си намерим добра работа и няма как да спечелим пари, то това ще се сбъдне.
Вселената прави за нас това, което й поръчаме – а именно тежко време, трудности в намирането на работа, невъзможност да се купи ново жилище, трудности в печеленото на пари.
Ако пък насочите мислите си в позитивна насока, ще видите как ще ви потръгне във всичко. За да се отблагодарите на Вселената за сбъдването на желанията ви, трябва да обичате някого.
Ако няма кого да обичате, вземете едно камъче, което дръжте в джоба си и често му благодарете.
Dhe secret

8 коментара:

magiiko каза...

Абе моите не ги чува вселената желанията ми :)

september-silvia каза...

:)трябва да си достатъчно настоятелен и всеки ден да искаш силно,получава се:)

Temenuzhka Petrova каза...

Затова всички лоши мисли вън от красивите главици!:)Човек сам трябва да се настройва да мисли позитивно, колкото и да е трудно при определени обстоятелства това!И да изпитваме обич... и уважение най-вече към себе си!Но винаги има кого да обича човек, той просто така е устроен!!!

september-silvia каза...

Муци,много обичам тази тема за желанията и позитивното мислене,истината е да бъдем на честотата на любовта към себе си и към човека който заслужава и въобще към нашите добри приятели,и да искаме силно това което желаем,целувки!

DSdiva каза...

Тези думи, за любовта към себе си, ми припомниха следния текст от любима песен на ALTER BRIDGE:

"How can you love someone
And not yourself?"

Слънчев ден и много усмивки ти желая, Силвия, чудесен блог!

september-silvia каза...

Благодаря за хубавите думи,и на теб успехи и много позитивни емоции и случки в живота който е прекрасен:)

DSdiva каза...

Радвам се, че ти хареса песента, малко е тъжна, но много истинска :)
Сърдечен поздрав и пожелание за усмивки в това дъждовно време !

september-silvia каза...

Благодаря ти,много усмивки и добро настроение,денят се очертава слънчев:)))