сряда, 26 ноември 2014 г.

Изумително! Вижте 7 безотказни техники за манипулация на хората

Изумително! Вижте 7 безотказни техники за манипулация на хората
Умееш ли да въздействаш правилно върху хората – тези 7 техники ще ти помогнат винаги да получаваш това, което искаш:
 
1. При спор
 
Когато някой е ядосан и спори с теб, застани до него вместо пред него. Така няма да изглеждаш толкова като заплаха и той може и да се успокои.
 
2. Когато ти трябва услуга
 
Започни с „Трябва ми твоята помощ”. Хората не харесват чувството за вина от това, че не са помогнали на някого, а са могли. Когато искаш услуга от някого, започни молбата си с „Имам нужда от твоята помощ”. Това изречение доста увеличава шансовете услугата да бъде изпълнена.
 
3. Как да си добър слушател
 
Перифразирай това, което казва човекът отсреща, и му го повтори. Това го кара да си мисли, че слушаш и това, което казва, е адски интересно. Това просто действие кара хората да се чувстват значими.
 
4. Когато ти трябва съгласие
 
Ако искаш някой да се съгласи с теб, кимай докато говориш. Това кара другия също да кима, което на подсъзнателно ниво го кара да смята, че е съгласен с теб.
 
5. Когато някой не те харесва
 
Ако някой не те харесва, помоли го да ти услужи с химикалка. Това е толкова малка услуга, на която не може да откаже. Това скъсява дистанцията и го кара да те приема по-добре.
 
6. Проверка на интереса
 
Кръстосай ръце, за да разбереш има ли интерес от другата страна. Ако някой те наблюдава, вероятно ще те имитира несъзнателно. Кръстосай ръце, за да видиш дали и другия ще го направи.
 
7. За да те харесва
 
Повтаряй името на събеседника си често по време на разговор. Това помага да го запомниш и освен това, го кара да те харесва повече.

/psychtronics/

Няма коментари: