събота, 11 януари 2014 г.

ЧЕТИРИТЕ ВСЕЛЕНСКИ ПРИНЦИПА

ПЪРВИ ПРИНЦИП: Който и човек да срещнеш,той е правилният! Това означава,че никой не идва случайно в живота ти.Всеки който е около нас и влизаме в контак с него, ни учи на нещо и ни помага да се справим със ситуацията в която се намираме.

 ВТОРИ ПРИНЦИП : Каквото и да се е еслучило,то е единсвеното нещо,което е можело да ви се случи.Абсолютно всичко което сме преживели,не е могло да се случи по друг начин,за да си научим урока и да продължим напред.Всяка случвщата се в живота ни ситуация е абсолютно правилната,дори и да провокира нашето его.

 ТРЕТИ ПРИНЦИП: Всяко нещо започва тогава,когато трябва започне.Всичко започва в правилният момент.Нито по-рано,нито по-късно.Когато сме готови за нещо в живота си,то също е там и е готово да започне. 

 ЧЕТВЪРТИ ПРИНЦИП : Това което е свършило е свършило.Когато нещо в живота ни свършва,то помага за развитието ни.За това обогатени от последните си преживявания,е по-добре да забравим за тях и да продължим нататък Не е есручайно,че четеш тези думи Ако те са докоснали съзнанието ти по някакъв начин,значи това е било необходимо и времето е дошло.Времето да проумееш,че всяка снежинка пада точно там където трябва… Ще попитате за любовта? Не можеш да накарш някого да те обича,можеш само да му подволиш…..
 http://fengshui-bg.com/

Няма коментари: