понеделник, 30 декември 2013 г.

Как да разбереш какво те съветва твоят ангел хранител?

От няколко месеца почти всеки ден поглеждам към часовника, когато е 22:22. В началото ми беше забавно как пък винаги уцелвам момента. После свикнах. Но днес разбрах, че това всъщност е послание към мен от моя ангел хранител. Случва ли ви се и на вас нещо подобно?

 В ежедневието ви постоянно да ви се набиват в очите едни и същи цифри – от часовника, от телефонен номер, от номер на сметка, от реклама? Да, ние всички постоянно виждаме цифри, но само едни ни правят впечатление. Или пък се събуждате в един и същи час, да речем 07:07 или 07:17. Приятели, това е послание от тези, които бдят над нас! Опитват се да ни кажат нещо според съответните преобладаващи цифри. И ето какво е то.
 Единици 
 Те са свързани със силни желания и силни страхове. Когато човек очаква нещо хубаво да му се случи, не смее да си мисли за него, за да не дръпне дявола за опашката. Точно обратното трябва да направите. Трябва постоянно да визуализирате в съзнанието си съответната мечта и тя ще се случи. Посланието е да не се страхуваш да си представяш хубавото, което предстои, защото единиците са като вселенски фотоапарат. Щракват мислите ти и ги превръщат в реалност. 
 Двойки 
 Браво, на прав път си! Семената покълнаха и скоро ще порастат. Идеите, които имаш, се осъществяват и ще ти донесат много щастие. Съвсем скоро ще получиш и реално доказателство. Това, което трябва да направиш, е да вървиш в същата посока и да се заредиш с положителни мисли. 
 Тройки 
 Ние бдим над теб! Тройките са знак, че имате силни тревоги или направо сте сринати психически. С тях ангелите ви казват, че можете да разчитате на тях – те ви пазят. Ако се молите повече, те ще ви пратят нужната енергия и сила, за да намерите отново себе си и да се справите с всички проблеми, които ви мъчат. 
 Четворки 
 Намирате се в много интересна позиция. Все едно сте хванали златната рибка и тя ще ви изпълни желанията. Стига, обаче, силно да ги поискате. Четворките са знак за силна подкрепа от ангелите точно в този период. Но има и условие. Вашите мечти няма да се сбъднат, ако сте се посветили изцяло на материалните блага. Погледнете към по-духовни и висши цели и ще откриете истинското щастие. 
 Петици 
 Предстои ви огромна промяна. И вие не трябва да мислите за нея като „положителна“ или „отрицателна“. Тя е естествен ход на вашето развитие, а може би и отговор на молитвите ви. Да, може да се сдобиете с нов дом, но може и да се разделите с партньора си в живота. Но каквото и да се случи, трябва да знаете, че така е трябвало да стане, а ангелите са до вас и ви помагат. 
 Шестици 
 Мислите ви не са такива, каквито трябва да са. Прекалено много сте се вманиачили в идеята да имате пари, имоти, коли, скъпи неща. Ангелите ви нашепват, че това не е най-важното и че трябва да се върнете към човешките добродетели и духовния мир. Ако не го направите, ще продължавате да трупате материални придобивки, но един ден ще разберете, че те не ви правят щастливи. Но ще е късно…
 Седмици 
 Те са изключително положителен знак. Ангелите ви казват, че са много щастливи от това, което правите. Вие вървите в правилната посока, правите хубави неща и скоро очаквайте чудеса. Животът ви се нарежда, затова добавете подходящите емоции – бъдете добри, благодарни, дарявайте с любов и уважение. 
 Осмици 
 Ако често виждате осмици, най-вероятно сте препатили много. Вложили сте огромни усилия в нещо, не сте спирали да работите, срещнали сте много трудности и сте ги преодолели. Спокойно, всичко това сега ще даде своите резултати. Тези цифри означават „Вижда се светлината в тунела.“ Така че не бива да спирате, продължавайте напред и скоро ще берете плодовете от своя труд. Дори утре да ви уволнят от работа или партньорът в живота да ви напусне, тази промяна, на пръв поглед неприятна, ще ви донесе много щастие занапред. Деветки
 Някой има нужда от теб точно сега. Дали е един човек или цяла кауза, ти трябва да помогнеш. Помисли. Имаш ли приятел в нужда или някой да те е помолил да се включиш във благотворителна инициатива? Посланието на деветките е „Вселената има нужда от теб, помогни, а ние после ще те наградим богато.“ 
 Нули 
 Тук има два варианта. Или ангелите ви напомнят, че вие сте едно с Бог и трябва да сте стремите да бъдете по-добри, или че се въртите в порочен кръг. Направете си кратка равносметка – наранявате ли хората около вас, извършвате ли грозни постъпки, ако е така, спрете! Ангелите не са доволни от поведението ви. Или пък си признайте честно, не се ли лутате? Може би правите компромиси за човек, който не заслужава. Или правите едни и същи грешки, а се чудите защо нещата не ви се получават. При всички положения се нуждаете от малко размисъл, за да намерите отново верния път.
 Макар и рядко се случва да забелязваме и комбинации от различни цифри. Например 145, 762, 490… При това положение посланията са обвързани по някакъв начин със значението на всяка отделна цифра. Трябва всеки ден да се усамотявате и да се опитвате да чуете вътрешния си глас. Само така ще откриете точното тълкувание.
 http://www.beu.bg/

Няма коментари: