неделя, 13 януари 2013 г.

Системата на шперца

Реших да публикувам книгата "Системата на шперца" на Чарлз Ханел,защото виждам големият интерес и търсене в моя блог на "Могъщият похват на визуализацията" от този автор.
Визуализацията е похват, преподаван от всички големи майстори и мъдреци през вековете, както и от съвременните учители. В своята книга "СИСТЕМАТА НА ШПЕРЦА", написана през 1912г., Чарлз Ханел предлага двадесет и четири седмични упражнения, с които да се усъвършенства визуализацията. Още по-важно е, че цялата спомената книга ще Ви помогне да станете господар на мислите си. Причината визуализацията да е нещо толкова могъщо се крие в това, че като създаваш в съзнанието си образ на самия себе си, имаш вече желаното, ти да генерираш мислите и чувствата, характерни за съответното състояние на радост, спокойствие и задоволство. Визуализацията е просто мощно съсредоточаване на мисълта върху дадени образи, което предизвиква също толкова мощни чувства. Когато визуализираш, ти излъчваш мощна честота във Вселената. Законът за привличането прихваща този мощен сигнал и ти връща тези образи точно такива, каквито си ги видял в съзанието си.
Успях да намеря интересното четиво във ВИРТУАЛНАТА ДУХОВНА БИБЛИОТЕКА www.spiralata.net
Ханел е автор живял в началото на XX век,известен на света с това ,че препоръчва визуализацията като много успешен метод за успех и сбъдване на целите,мечтите и желанията.Същия се споменава и в бестселъра на РОНДА БЪРН "ТАЙНАТА" Ето и линк към книгата която може да намерите  тук уважаеми посетители :) Благодаря за помоща да имаме книгата "Универсалната система"  в този вид на моята приятелка и поетеса Диана Павлова

 https://www.box.com/s/z2hdetzpmvu4kkitog7q

4 коментара:

Unknown каза...

Здравй,
Не става ясно къде е качена книгата "Системата на шперца"..
Благодаря предварително :)
Поздрави,

Unknown каза...

Здравей,
Не става ясно къде е качена книгата "Системата на шперца"..
Благодаря предварително! :)
Поздрави,

september-silvia каза...

Линка под статията,това е копирате го и го отваряте :)

Unknown каза...

Благодаря!