четвъртък, 4 юни 2009 г.

Упражнения за красиви бедра

Ще ви предложа занимания, които ще подобрят външният вид на бедрата ви, но не очаквайте резултата поне до няколко месеца и не забравяйте, че ще постигнете успех само, ако сте упорита.
1. Легнете по гръб и започнете да имитирате каране на велосипед. Трябва да изпълнявате упражнението възможно най-бързо, увеличавайте темпото с всяка тренировка. Доведете количеството на оборотите до 150 пъти за упражнение, ако имате нужда си почивайте по време на импровизираното колело.
2. Легнете по гръб и изправете краката нагоре, като съвсем леко ги сгънете в коленете.Отпуснете крака от коляното надолу. В тази позиция започнете да движите крака един срещу друг, като ги кръстосвате: първо десният е отгоре, а после левият.Приятни занимания!

8 коментара:

Анонимен каза...

Искам нагледна демонстрация и филмов материал ,може и с скрита камера ;))

Temenuzhka Petrova каза...

Чудесен пост!Тези упражнения са много достъпни за всички и не изискват специални условия, за да се практикуват.В допълнение като точка 3, вече за по-напредналите - да изписват и "осморка"!А за да достигнеш крайния резултат като мацката на снимката, освен упоритост, трябва и много мотивация, за да я поддържа, воля и режим на хранене задължително!За режима обаче - отделен пост, приятелко моя!!!:)))Целувки!

Neizi_ss каза...

Доколкото имам спомени освен изписването на осморки - върши работа и изписването на цифрите от 1 до 9 или 10 беше ...поправете ме ако греша - вие сте специалистките с ВИФ-образование:)
Но е най-вярно това, че е нужна воля ...ам си имам и велоергометър у дома - но как да стата сутринта да карам - като ми се спи :) - затова си седя като поничка :)

september-silvia каза...

Веско,накара ме да се усмихна широко,ще ти метна един видеоматериал с готини бедра и определено ще останеш доволен,а относно скритата камера ти си специалиста там ,повече от агент си:)

september-silvia каза...

Нушенка,мотивацията е много важна,но друго си е човек да се подържа,освен за себе си и на другите ще им бъде приятно да си плакнат очите със стегнати бедра и къси полички примерно..да и воля имаш бейби,все пак си стрелкиня и железни нерви и воля не ти липсват,благодаря за предложението за режима и диетите...ще се въползвам отново да дам полезни съвети,целувки!

september-silvia каза...

Нейзи,удари първо едно яко кафе като мен сутринта и после се раздвижвай,младичка си и се иска упоритост и повторение за да има резулатат!А за числата,можеш да пишеш всякъкви възможни с краченцата си,има голям ефект ,стяга се дори и коремната преса!Успех в усилията Нейзи!

Temenuzhka Petrova каза...

Незабравка е права за изписването на всички цифри, но ако ви прави впечатление аз "осморката" я предлагам като трета точка.Докато стигнат нетренирани краченца до изписването на всички цифри от 1 до 9/пропускам десятката/, трябва още точки да изпише Силвето и ще стане цяла вифаджийска
лекция за "отличен"!:)))А аз що сега чувам от Незабравка,че има велоергометър в къщи???Как така не съм в час, идвам на тренировки у вас:)))))))))))вместо във фитнеса...хахах, тури си таралеж в гащите тиииии..........

september-silvia каза...

Бейби,веднага ти предлагам моя уред за красиви бедра"LAG MAGIC",но съм ти малко далечко....това не пречи наистина да се възползвате взаимно с Нейзи -ти на нейния уред,тя от твоите знания и умения на възпитаничка на НСА:)))